Top
 1. I. PREVEDERI GENERALE

Site-ul www.imunlanefericire.ro si subdomeniile acestuia sint proprietatea SC VIATA IN ARMONIE SRL, care îl administrează după legislația aplicabilă pe teritoriul României.

 1. DATELE DE IDENTIFICARE ALE SOCIETĂȚII 

            SC VIATA IN ARMONIE SRL fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J08/2123/2006, având CUI RO19008200, cu sediul în MOLIDULUI NR.9, AP. 9, BRASOV, Telefon/fax/e-mail: contact@imunlanefericire.ro/ 0723.035.306, în calitate de vânzător-furnizor.  

            Navigarea pe site-ul www.imunlanefericire.ro si subdomeniile acestuia urmată de o comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice client.

            Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

            www.imunlanefericire.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

III. DEFINIŢII

            Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.imunlanefericire.ro si subdomeniile acestuia.

Vânzător – societatea  SC VIATA IN ARMONIE SRL cu sediul în MOLIDULUI NR.9, AP. 9, BRASOV, identificată  cu J08/2123/2006

            Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comanda.

            Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzător și cumpărator prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa produse, bunuri și echipamente  de pe siteşi să facă plata acestora.

            Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre client și istoricul cumparatorului în site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

            Site – domeniul www.imunlanefericire.roși subdomeniile acestuia.

            Contract – comanda confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele şi bunurile, iar Clientul este de acord să achiziţioneze și să primească aceste Produse.

            Produse – orice produs, bun, echipament menţionat în Comandă, care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

            Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea Site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Vânzătorului.

            Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

            Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

            Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 1. CONDIȚII DE UTILIZARE

Clienții site-ului sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos.

Termenii și condițiile sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând de către www.imunlanefericire.ro, prin actualizarea site-ului.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.imunlanefericire.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site, precum și a legislației aplicabile.

 1. POLITICĂ DE CONȚINUT

Este strict interzisă publicarea pe serverele/pagina web a Vânzătorului de conținuturi (link-uri) care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile persoanelor, care au conținut obscen sau de natură violentă, cu conținut defăimător sau calomnios, ce au caracter rasial ori discriminatoriu, care conțin viruși, cai troieni  sau altele similare, precum și cele care conțin software piratat și, în general, a oricăror alte comunicări, indiferent de natura acestora, fără acordul Vânzătorului.

Orice încercare de a aduce prejudicii serverelor/paginii web, Vânzătorului sau Clienților este strict interzisă.

 1. LIMITA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului www.imunlanefericire.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul mesajelor nu este obscen, ameninţător, defăimător, nu face atingere în niciun fel la viaţa privată a altor persoane, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu www.imunlanefericire.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice, ori în numele oricărei alte entităţi vor fi raportate organelor abilitate.

www.imunlanefericire.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

VII. RESPECTAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ, RESPECTIV A DREPTURILOR ASUPRA MĂRCILOR DUPĂ CAZ

            Întregul conţinut al site-ului www.imunlanefericire.ro, incluzând: imagini, texte, elemente de design și grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate este integral proprietatea SC VIATA IN ARMONIE SRL şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe nr. 8/1996, dar și de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile georgafice, precum și de restul legislației naționale și internaționale aplicabile. Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

             Utilizatorii și Clienții sunt obligați să folosească informațiile de pe site-ul www.imunlanefericire.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC VIATA IN ARMONIE SRL fără acordul scris al acesteia.

VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC VIATA IN ARMONIE SRLare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.
 2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 1. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.
 2. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 3. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: MOLIDULUI NR.9, AP. 9, BRASOV, Bucuresti, in atentia  SC VIATA IN ARMONIE SRL va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
 4. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: MOLIDULUI NR.9, AP. 9, BRASOV, in atentia  SC VIATA IN ARMONIE SRL  va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. De asemenea, SC VIATA IN ARMONIE SRLpoate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
 2. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.